Van klassieke massage tot bindweefselmassage. Gerichte en adviserende behandelingen met veel zorg en aandacht.

Touch to Care is persoonlijk

Mijn naam is Natascha van Kesteren. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Mijn praktijk is aan huis, op een steenworp afstand van Winkelcentrum Toolenburg in Hoofddorp. De praktijk is prima te bereiken voor iedereen van binnen en buiten de Haarlemmermeer d.m.v. eigen of openbaar vervoer. De haltes van o.a. de Zuidtangent en Connexxion liggen op loopafstand. Ik ben zowel peri- als paramedisch  HBO opgeleid en behandel voornamelijk vrouwen en kinderen. Door mijn jarenlange ervaring en mijn therapeutische achtergrond krijgt u niet alleen een aangepaste massage, maar ook wordt er besproken hoe klachten voorkomen kunnen worden. Tevens krijgt u advies om bepaalde oefeningen te doen, eventuele voedingsadviezen of leefwijze aanpassingen.
 
Ik ben ondermeer gespecialiseerd in lichamelijke klachten veroorzaakt door stress, zoals bijvoorbeeld: hoofdpijn, rug- en nekpijn of darmklachten, maar ook het voelen van onbalans in het lichaam. Aan de hand van uw klachten zal ik een specifieke massage of een combinatie van massagetechnieken adviseren. Natuurlijk kunt u ook voor een klassieke massage , zwangerschapsmassage of een diepte massage komen. Onder het kopje behandelingen op de website kunt u hier meer over lezen.
 
In de praktijk op de eerste verdieping kunt u zich in een aparte ruimte uitkleden. Er is een bank met borst- en buikuitsparing  aanwezig, zodat zwangere vrouwen van week 12 t/m week 40 behandeld kunnen worden.
 
U kunt van mij zeer gerichte behandelingen verwachten met veel zorg en aandacht. Wat iedereen in dit drukke bestaan natuurlijk verdient. Graag zie ik u voor een behandeling bij ‘Touch to Care’.

Mijn opleidingen:

HBO massagetherapeut (Leffelaar)
Logopediste/Akoepediste (HvA)
 
Klassieke massage (w.o. anatomie, fysiologie, meridaantherapie); MA stone en Edelsteenmassage; Bindweefselmassage; Manuele Lymfe Drainage; Therapeutische Ontwikkeling I en II; Bewegingsleer; Pathologie, Speciële Pathologie; Voedingsleer; Zwangerschapsmassage; Kayotima Shiatsu;  Lomi Lomi;  Voetreflexzonemassage; Meridiaan Therapie; Kindermassage; De-stress hoofdmassage; Stoelmassage; Aquama massage; Triggerpoint I en II; Orthomanipulatie therapie; Holistic Pulsing; Medical Taping; Deep Tissue; Meridiaantherapie; Reiki I en II
 
Aangesloten bij:
 
BMS,
NESPG
NIBIG
BALENS
WKKGZ

Natascha van Kesteren NESPG gediplomeerd HBO massagetherapeut

Massageruimte impressie