Van klassieke massage tot bindweefselmassage. Gerichte en adviserende behandelingen met veel zorg en aandacht.

Touch to Care is persoonlijk

Mijn naam is Natascha van Kesteren-Honkoop. Sinds 2009 heb ik een massagepraktijk aan huis. De praktijk is op een steenworp afstand van Winkelcentrum Toolenburg in Hoofddorp en prima te bereiken voor iedereen van binnen en buiten de Haarlemmermeer d.m.v. eigen of openbaar vervoer. De haltes van o.a. de Zuidtangent en Connexxion liggen op loopafstand.

Mijn opleidingen zijn zowel peri- als paramedisch. Jarenlang heb ik als logopedist-akoepedist en docent op het CIOS gewerkt. In 2007 heb ik besloten een carrière switch te maken en ben ik HBO massagetherapie gaan volgen bij Leffelaar in Amsterdam. Door mijn therapeutische achtergrond krijg je niet alleen een aangepaste massage, maar wordt er ook besproken hoe klachten voorkomen kunnen worden. Tevens krijg je advies om eventueel bepaalde oefeningen te doen, voedingsadviezen of leefwijze aanpassingen. Daarnaast kan je van mij altijd een luisterend oor verwachten en kunnen wij samen brainstormen over hoe jouw klachten te verminderen.

Ik ben onder meer gespecialiseerd in zwangerschapsklachten en  lichamelijke klachten veroorzaakt door stress, zoals bijvoorbeeld: hoofdpijn, rug- en nekpijn of darmklachten, maar ook het voelen van onbalans in het lichaam. Aan de hand van de klachten zal ik een specifieke massage of een combinatie van massage technieken adviseren. Onder het kopje behandelingen op de website kan je meer over de verschillende behandelingen/ technieken lezen. Vanaf 2024  behandel ik alleen vrouwen en kinderen.

In de praktijk op de eerste verdieping kan je in een aparte ruimte je uitkleden. Er is een bank met borst- en buik uitsparing aanwezig, zodat zwangere vrouwen van week 12 t/m week 40 behandeld kunnen worden.                                            

 Je kan van mij zeer gerichte behandelingen verwachten met veel zorg en aandacht. Wat iedereen in dit drukke bestaan natuurlijk verdient.

Graag zie ik je voor een behandeling bij ‘Touch to Care’.

Mijn opleidingen binnen de massage branche:

  • HBO massagetherapeut (Leffelaar)

Klassieke massage (w.o. anatomie, fysiologie, meridiaantherapie); MA stone en Edelsteenmassage; Bindweefselmassage; Manuele Lymfe Drainage; Therapeutische Ontwikkeling I en II; Bewegingsleer; Pathologie, Speciële Pathologie; Voedingsleer; Zwangerschapsmassage; Kayotima Shiatsu;  Lomi Lomi;  Voetreflexzonemassage; Meridiaan Therapie; Kindermassage; De-stress hoofdmassage; Stoelmassage; Aquama massage; Triggerpoint I en II; Orthomanipulatie therapie; Holistic Pulsing; Medical Taping; Deep Tissue; Reiki I en II, Joya massage

Aangesloten bij:

  • BMS
  • NESPG
  • NIBIG
  • BALENS
  • WKKGZ