Van klassieke massage tot bindweefselmassage. Gerichte en adviserende behandelingen met veel zorg en aandacht.
Terug naar alle behandelingen

Touch to Care Massage

Alles wat je nodig hebt

Velen kampen met lichamelijke klachten door o.a. werkdruk of emotionele stress. De afgelopen jaren heb ik een massage ontwikkeld om mijn klanten zowel lichamelijk als geestelijk te ontspannen; de ‘Touch to Care’ massage. De massage bevat een combinatie van voetreflex, Kayotima Shiatsu, klassieke massage, triggerpoint behandeling, Joya massage en sportmassage technieken.

Tijdens de massage gebruik ik warme Jade stenen om de spieren volledige ontspanning te geven en de afvoerende organen te stimuleren. Jade stimuleert creativiteit en mentale flexibiliteit en werkt harmoniserend. De steen activeert de afvoer van afvalstoffen van de nieren, de pancreas  en de lever.

Afhankelijk van de aanwezigheid van knopen in het spierweefsel werk ik met trillingen om de knopen los te maken en de doorbloeding weer goed op gang te brengen. Soms wissel ik warmte met kou af om de doorbloeding te activeren. U zult ervaren dat uw hele lichaam de volledige aandacht krijgt en datgene wordt toegepast wat u op dat moment nodig heeft. Door het toepassen van Reiki en het verbinden van energiebanen, ga ik ook energetisch te werk indien ik dat nodig vind. Zweverig gaat het niet worden, want ik ben erg down to Earth.

De ‘Touch to Care’ massage kan voor  60, 75 of 90 minuten worden geboekt. Afhankelijk van de tijdsduur en het aantal knopen kan ik meerdere delen van je lichaam behandelen.

De ‘Touch to Care’ massage is de meest uitgebreide massage die je kunt krijgen. De massage is goed voor zowel lichaam als geest. De massage is dus uitermate geschikt voor mensen die naast lichamelijk ook geestelijk willen ontspannen.